Webben och att sprida vetskapen om webbsidor online är vår passion. Här skriver vi om olika tekniker och hjälpmedel man kan använda för att få nya besökare till sin webbsida eller sitt erbjudande. Man kanske gör musik och vill hävda sig i konkurrensen. Då kan det vara bra att veta hur man kan göra för att sticka ut och nå ut till en ny publik. Här skriver vi om sätt att nå ut till nya besökare. Besökare till sin webbsida, e-butik eller till sin podd vill man ju ha och vi vill hjälpa till med det.

Väl medvetna om att villkoren ständigt förändras genom att sökmotorerna vill förhindra att människor som kan “knepen” ska dominera de organiska topplaceringarna, vill vi göra vårt bästa för att informera om hur man behöver tänka för att nå ut. Här varnar vi även för metoder som kan ha motsatt effekt och till och med leda till att den egna sajten blir bannad på sökmotorerna.

Vi har lång erfarenhet av internet och började så tidigt som 1995 med multimedia. Sedan dess har mycket vatten runnit under broarna som det heter. Under större delen av den tid som internet varit tillgängligt för offentligheten har vi hängt med i svängarna och sett sökmotorer födas, utvecklas, köpas upp och besegra världen. Vi var där och såg alltihop och har följt utvecklingen. Här förmedlar vi hur saker och ting fungerar och vad som inte fungerar.

Vi följer nyhetsrapporteringar och gör research rörande sociala media, sökmotorer, nya trender, förändringar, nya program som lanseras och så vidare och här rapporterar vi om vad vi sett.

I rymden kan ingen höra dig skrika påstås det. Vår passion är att du ska höras och synas i cyberspace. Vårt uppdrag är att hjälpa dig att uppnå dina mål med din nätnärvaro. Det är vårt mål.